Meer

Werken bij

Solliciteren

Handelsonderneming Louis Verwimp BV is een van de toonaangevende rijwielgroothandels in de Benelux. Met ruim 24.000 verschillende artikelen op voorraad en 50 medewerkers werken wij er aan om onze ambitieuze toekomstplannen te realiseren.
Kenmerkend voor Louis Verwimp BV zijn; dynamiek, korte lijnen, klant- en resultaatgerichte instelling, informele sfeer en recht-toe-recht-aan mentaliteit.

Voor ons magazijn zijn wij op zoek naar een gemotiveerde Medewerker Order Picking (full-time)

Als Order Picker werk je op een nette, collegiale manier samen met je collega’s en helpt mee waar nodig.
Je bent verantwoordelijk voor het secuur en correct picken van de bestellingen voor onze klanten, die je vervolgens, voorzien van de juiste documenten, afzet bij de inpakkers.
Daarnaast zullen wij je zeker gaan inzetten bij het inruimen van de ontvangen goederen, nodig om het pickproces soepel aan de gang te houden.

NB: We picken de orders met behulp van scanners. Door samenvoegen van meerdere kleine orders op één pick-kar maken we slimme en efficiënte pickroutes.
Het goed, geconcentreerd en snel kunnen blijven werken en daarbij de juiste artikelen in de juiste aantallen in de juiste bak of kar te doen is jouw voornaamste opdracht.

Profiel
– Jij bent fulltime (40 uur per week van maandag t/m vrijdag) beschikbaar, voornamelijk in verschoven diensten van 11 – 20 uur, behalve op vrijdag.
– Jij hebt (bijv. vanuit je eerdere werkervaring) kennis van werken met geautomatiseerde systemen en bent niet bang om met scanners te werken.
– Jij bent fit genoeg om de hele werkdag staand/lopend werk te verrichten en daarbij colli tot ca. 20 kg. te handelen.
– Jij beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift. Goed begrijpend kunnen lezen van etiketten, labels en instructies is belangrijk. Goed kunnen tellen is essentieel.
– Jij bent een teamplayer, die ook tijdens drukte het overzicht behoud
– Jij bent flexibel en bereid jouw collega’s te ondersteunen.

Als je dan óók nog affiniteit hebt met tweewielers (en hun onderdelen), het werk mee af maakt voordat je naar huis gaat en woonachtig bent in de omgeving van Valkenswaard ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken en graag in ons team opnemen!

NB: Wij zoeken géén parttimers of iemand die niet 3 of 4 avonden in een verschoven dienst van 11.00-20.00 uur wil of kan werken.

Reageer enkel indien je aan het genoemde profiel voldoet en werkelijk geïnteresseerd bent in deze functie.

Stuur je CV (met motivatie en foto) naar info@verwimp.nl, of bel gerust naar 040-2071032 en vraag naar Eric Lambeck of Frans Gielen.