Meer

Fietsengroothandel Louis Verwimp

Wij zijn een gespecialiseerde groothandel in fietsen, onderdelen en accessoires en leveren al sinds 1970 uitsluitend aan de fietsvakhandel in de Benelux.

Als totaalleverancier brengen wij 24.000 verschillende artikelen op de markt met een enthousiast team van 50 medewerkers.

Eenvoudig bestellen

Bestellen kan ook online, via de nieuw ontwikkelde portal.

  • Razendsnel zoeken en filteren in ons enorme productassortiment
  • Snel orders plaatsen via een gebruikersvriendelijk bestelproces
  • Altijd actuele prijzen en voorraadinformatie
  • Bekijk zelf de status van bestellingen, leveringen en track & trace
  • Inloggen via de website – géén software installatie nodig
  • Te gebruiken via computer (Apple en Windows), tablet en smartphone
  • De portal zal doorlopend verbeterd en uitgebreid worden.

De bestel portal is beschikbaar voor erkende tweewielerspeciaalzaken welke zijn geregistreerd bij Louis Verwimp B.V.

Aanmelden als dealer

Onze merken

Louis Verwimp BV brengt onder andere een aantal fietsmerken exclusief op de markt. Die hebben met elkaar gemeen dat ze optimale kwaliteit combineren met een aantrekkelijke prijsstelling.

Het zijn sterke merken waarmee dealers in hun winkel het onderscheid kunnen maken en hun klanten een interessant aanbod kunnen doen. We stellen de merken hier aan u voor.

Superior Bikes

Opgericht in 1996 groeide het Nederlands-Tsjechische Superior snel uit tot een volwassen fietsmerk met een breed scala aan sportieve fietsen en e-bikes. Tegenwoordig is Superior één van de belangrijkste fietsproducenten van de centrale Europese markt met een productie van ruim 200.000 fietsen op jaarbasis.

Ga naar website Superior
Foto Superior

Bikkel Bikes

Bikkel Bikes is een oer-Nederlandse fietsfabrikant, die in 1995 is ontstaan vanuit een grote passie voor het fietsen. De lokale werkwijze zorgt voor een maximale controle op kwaliteit. Ontwikkeld en geassembleerd in Nederweert levert Bikkel Bikes kwaliteitsfietsen en e-bikes tegen een redelijke prijs, uitgerust met actuele technische componenten.

Ga naar de website van Bikkel Bikes
Foto Bikkel Bikes 1

Sport Cycling

Louis Verwimp BV verzorgt de exclusieve verkoop en distributie van een interessante mix van hoogwaardige merken van componenten en fietsaccessoires voor wielersporters in de breedste zin van het woord: MTB-ers, wielrenners of gravel rijders. Verwimp richt zich via het dealernetwerk op sporters van elk niveau, van amateur tot topsporter.

Ga naar website Sport Cycling
Foto Sport Cycling

Partner

Official Supplier PSV Vrouwen

Louis Verwimp BV is Official Supplier van de PSV Vrouwen. De fietsen van Superior en Bikkel Bikes worden door PSV ingezet voor herstel na inspanning en als ontspannende training. Een unieke mogelijkheid om dé fietsmerken nationale bekendheid te geven.

Ga naar website PSV Vrouwen
PSV

1970

Opgericht

Sinds de oprichting in 1970 heeft Louis Verwimp BV zich gemanifesteerd als een betrouwbare leverancier en partner van de erkende vakhandel in de Benelux.

3000

Klanten

Met een uitgebreid dealernetwerk in de Benelux beschikt Louis Verwimp BV over een grote, gedetailleerde en dekkende spreiding van deskundige verkooppunten.

24.000

Artikelen

De range aan producten, die Louis Verwimp BV als one-stop-shop voor de vakhandel op de markt brengt, is opgebouwd uit een omvangrijke keur van 24.000 verschillende artikelen.

Bekijk bedrijfsprofiel