Rejoindre notre équipe

Solliciteren

Handelsonderneming Louis Verwimp BV is een van de toonaangevende rijwielgroothandels in de Benelux.

Met ruim 28.000 verschillende artikelen op voorraad en ca. 45 vaste medewerkers werken wij er aan om onze ambitieuze toekomstplannen te realiseren.

Kenmerkend voor Louis Verwimp BV zijn; dynamiek, korte lijnen, klant- en resultaatgerichte instelling, informele sfeer en recht-toe-recht-aan mentaliteit.

Voor ons magazijn zijn wij op zoek naar een flexibele en gemotiveerde

Allround Magazijn medewerker (Goederen Inruimer)

Jij bent de spil tussen de Goederen Ontvangst en de Order Pickers. Jouw taken omvatten met name het inruimen van de ontvangen goederen. Daarnaast vragen we jou om het aanvullen (replenishment) van de picklocaties voor je rekening te nemen. Hiermee speel je dus een belangrijke rol bij het optimaliseren van de locatie indeling.

Als Goederen Inruimer ben je verantwoordelijk voor het secuur en correct inruimen van onze artikelen. Kennis van gebruik van een scanner is hierbij een pré.

Als Aanvuller zorg je ervoor dat er zo min mogelijk lege picklocaties zijn, zodat je collega orderpickers snel en efficiënt door kunnen werken.

Daarnaast assisteer je bij drukte bij voorkomende werkzaamheden, bijvoorbeeld bij het laden/lossen of order Picking en Packing tijdens piek momenten.

Wij zoeken bij voorkeur een medewerker, die al enige ervaring heeft in het logistieke proces en eventueel ook in het bezit is van een reach- of heftruck certificaat, al is dit laatste geen vereiste.

Profiel
– Jij bent fulltime (40 uur per week van maandag t/m vrijdag) beschikbaar
– Jij bent beschikbaar op minimaal 2 dagen van 11.00-20.00 uur, overige dag (of dagen) van 8.30-17.30 uur en op vrijdag van 8.00-16.30 uur
– Jij bent fit genoeg om de hele werkdag staand/lopend werk verrichten en colli tot ca 20 kg te handelen.
– Jij beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift
– Jij kan snel en secuur werken
– Jij bent flexibel en kan goed omgaan met wisselende werkzaamheden

Als je dan óók nog affiniteit hebt met tweewielers (en hun onderdelen), het werk mee af maakt voordat je naar huis gaat en woonachtig bent in de omgeving van Valkenswaard ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken en graag in ons team opnemen!

NB:

Wij zoeken géén parttimers of iemand die niet minimaal 2 avonden in een verschoven dienst van 11.00-20.00 wil of kan werken.


Reageer enkel indien je aan het genoemde profiel voldoet en werkelijk geïnteresseerd bent in deze functie. Dan zullen wij jouw sollicitatie ook serieus behandelen.

Dat doen we bijvoorbeeld door eerst een (betaalde) proefdag in te plannen, zodat jij kan zien of het werk en de omgeving bij je passen en wij kunnen zien hoe jij in een nieuwe omgeving kunt functioneren.

Stuur je CV (graag met motivatie en foto) naar info@verwimp.nl, of bel gerust en vraag naar Frans Gielen (040-2071037) of Willy Senders (040-2071032).